diumenge, 16 d’agost de 2015

1ª PARTIDA MES CULTURAL AGOST

Bona vesprada de pilota la que vam vore ahir al trinquet de Llutxent.
Després de molt de temps sense vore corre la pilota pel trinquet, en la vesprada d'ahir la pilota va tornar a corre i amb molta qualitat.
Amb l'assistència d'uns seixanta espectadors, s'han vist dos partides de pilota com temps enrere. Els graons de l'escala, tornaven a tindre aficionats del poble i alguns forasters.
En la primera partida s'han enfrontat dos equips d'aficionats: Llutxent (Nico-Adri-Jose Roman) contra Quatretonda (Robertet-Robert-Alex), d'inici pareixia que els favorits eren els de Quatretonda amb un Robertet que ho tornava tot però l'encert de Jose Roman amb el bon fer d'Adrià i Nico han enfilat la partida cap a Llutxent.
La pilota estrenada d'inici, els ha anat de meravella, ja que les pilotades de Jose Ronman i Adri amb molta força la feien corre cap al quince molt depresa. Tot això amb les bones tretes de Nico i una defensa incansable, ha fet que l'equip de Llutxent guanyara amb solvència per un tanteig de 25 per 10.
En la segon partida s'han enfrontat dos combinats de jugadors professionals. Per un costat una parella, DOMINGO I VICTOR de roig i de blau un trio de Genovés: JUAN-KILIAN-PERALES.
El fet de que la parella no estiguera al 100% ha fet que no pugueren amb el trio (així és molt difícil guanyar a un trio de Genovés).
Juan és una figura de la pilota amb molta classe i elegància i ho ha demostrat al trinquet de Llutxent.
Llàstima que el nostre jugador local més important en aquests moments, DOMINGO, no s'haja endut la partida però és molt jove i encara li queden moltes vesprades de glòria al seu trinquet.


VOS ESPEREM A TOTS EL PROPER DISSABTE 22 D'AGOST A LES 18.30 DE LA VESPRADA PER VORE LA PARTIDA QUE ENFRONTARÀ ALS EQUIPS D'AFICIONATS DE LLUTXENT CONTRA LLOC NOU DE FENOLLET.