diumenge, 12 de juliol del 2009

LES PARTIDES



De primer, s'anunciava una de TERCERA per obrir boca: BARTOLO, JUANJO I PIXI, contra VILLALAIN, ELADIO I SANTI.
La partida fou bastant interessant fins arribar al 15 per 15. L'equip BLAU sense pena ni gloria guanyava els jocs al DAU, mentres que BARTOLO els guanyava per als ROJOS. A l'aplegar al 20 per 15 a favor dels BLAUS, a BARTOLO la gassolina ja li s'havia acabat i els seus companys JUANJO i PIXI no van estar a l'altura d'ell en cap moment. Fou quan els BLAUS no van deixar escapar l'oportunitat i SANTI va traure el que te dins per rematar l'equip ROIG i deixar el marcador amb un 25 per 15.




De segon, una de PRIMERA: EDU, JOSE ROMAN I ARMANDO, contra PEDRO I TONI.
La partida va crear gran espectació en la gent ja que s'enfrontava un trio contra una parella en el trinquet de Llutxent, que no és xicotet.
Les travesses estaven a favor dels ROJOS peró després de traure PEDRO en el primer joc la gent ja no pensava igual. 5 per 5; 10 per 5; 15 per 5; 15 per 10 i a un quince del 15 per 15
A la fi, 25 per 15 i amb un mal gust de boca per part del trio ja que esperaven fer més en aquesta partida. Cal destacar les tretes de PEDRO al DAU i l'estat físic-técnic i tàctic d'un impresionant TONI.